Kinderbuch, Золотая коллекция "Перші казки малюка" УКР

Kinderbuch, Золотая коллекция "Перші казки малюка" УКР
Bitte um Produktpreise zu erhalten.
  • 0249-Ukr1
  • Russland
Обкладинка: тверда, із золотим тисненням Розміри: 225х300 мм Сторінок: 224... mehr
Kinderbuch, Золотая коллекция "Перші казки малюка" УКР
  • Обкладинка: тверда, із золотим тисненням
  • Розміри: 225х300 мм
  • Сторінок: 224 (крейдований папір)

«Перші казки малюка» — це велика збірка найкращих казок для дітей.

Улюблені герої відомих народних і авторських казок — колобок, солом'яний бичок, Сіра Шийка, прекрасні принцеси, Рапунцель, король-жабеня і багато інших — зустрінуть малюка на сторінках яскравої книги. Вони відкриють маленькому читачеві прекрасний, невідомий світ чудес і захоплюючих пригод. Разом із добрими, чесними, відважними героями маля битиметься і переможе злих чаклунів, допоможе слабким, навчиться дружити.

Значення казок у житті кожної дитини дуже велике. З них малюк виносить важливі відомості про навколишній світ і перші моральні цінності: як слід ставитися до рідних і друзів, чого варто стерегтися, що таке добро і зло, дружба, взаємовиручка. Читайте дитині добрі, мудрі казки, і вона навчиться доброти, чуйності, вірної дружби.

Книга «Перші казки малюка» виготовлена з високоякісного крейдованого паперу, відрізняється прекрасним художнім оздобленням, дивовижними ілюстраціями і стане чудовим подарунком дошкільникові. 

 

Für die vorstehenden Angaben wird keine Haftung übernommen. Bitte prüfen Sie im Einzelfall die Angaben auf der jeweiligen Produktverpackung, nur diese sind verbindlich.